play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Sin Radio Listen, don't just hear!

ΒΙΒΛΙΟ | ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Rupi Κaur – Γάλα και Μέλι

today21 Ιουνίου, 2018

Φόντο
share close

Αυτό είναι το ταξίδι επιβίωσης μέσα από την ποίηση αυτά είναι τα δάκρυα με αίμα και ιδρώτα είκοσι ενός χρόνων αυτή είναι η καρδιά μου στα χέρια σας αυτό είναι το τραύμα η αγάπη η συντριβή η ίαση

H Rupi Κaur είναι # 1 New York Times bestselling συγγραφέας και εικονογράφος δύο συλλογών ποίησης.
Άρχισε να ζωγραφίζει σε ηλικία πέντε ετών, όταν η μητέρα της έδωσε ένα πινέλο και είπε –ζωγράφισε την καρδιά σου . Η Ρούπι βλέπει τη ζωή της ως εξερεύνηση αυτού του καλλιτεχνικού ταξιδιού.
Αφού ολοκλήρωσε το πτυχίο της στις ρητορικές σπουδές, δημοσίευσε την πρώτη συλλογή ποιημάτων «γάλα και μέλι» το 2014.
Η διεθνώς αναγνωρισμένη συλλογή πώλησε πάνω από δύο εκατομμύρια αντίτυπα, τα οποία έμειναν στη λίστα των bestseller για περισσότερο από ένα χρόνο.
Από τότε έχει μεταφραστεί σε περισσότερες από τριάντα γλώσσες. Η πολυαναμενόμενη δεύτερη συλλογή της «Ο ήλιος και τα λουλούδια» της δημοσιεύθηκε το 2017. τα βιβλία της μεταφράστηκαν σε ολόκληρο τον κόσμο.
Το βιβλίο χωρίζεται σε τέσσερα κεφάλαια και κάθε κεφάλαιο εξυπηρετεί διαφορετικό σκοπό. Διαπραγματεύεται ένα διαφορετικό θέμα . Θεραπεύει μια διαφορετική κακουχία. Το γάλα και το μέλι παίρνει τους αναγνώστες σε ένα ταξίδι, από τις πιο πικρές στιγμές στη ζωή και βρίσκουν γλυκύτητα σε αυτά γιατί υπάρχει γλυκύτητα παντού αν είστε απλά πρόθυμοι να κοιτάξετε.

 

Written by: Sin Radio

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Sin Radio
0%