play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Sin Radio Listen, don't just hear!

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΦΑΚΟ

GIMME SHELTER FILM FESTIVAL- ΔΕΥΤΕΡΑ 27 Νοεμβρίου – Freddie Mercury & QUEEN

today22 Νοεμβρίου, 2017

Φόντο
share close

Δευτέρα 27 Νοεμβρίου

Οι πόρτες ανοίγουν στις 19:00

Προβολή – 19:30
FREDDIE MERCURY: THE GREAT PRETENDER
Προβολή- 22:00
QUEEN: A NIGHT IN BOHEMIA

Για τις ταινίες θα μιλήσουν ο Γιάννης «Μπαχ» Σπυρόπουλος (συνθέτης, στιχουργός και μουσικός παραγωγός) και ο Γιάννης Γιακουμάκης (Ραδιοφωνικός Παραγωγός Red FM).

Προπώληση:
https://www.viva.gr/tickets/music/gagarin-205-live/the-great-pretender-a-night-in-bohemia/ 

Ακολουθούν πληροφορίες για τα ντοκιμαντέρ

ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
FREDDIE MERCURY: THE GREAT PRETENDER
To “Freddie Mercury: The Great Pretender” είναι ένα ντοκιμαντέρ για τον frontman των Queen, έναν από τους πιο χαρισματικούς, πολυσύνθετους και συναρπαστικούς ανθρώπους της ροκ μουσικής. Η ιστορία των Queen είναι γνωστή, αλλά αυτό το ντοκιμαντέρ επικεντρώνεται στον Freddie Mercury και τα projects που δούλευε ως solo καλλιτέχνης. Μέσα από εκτενές αρχειακό υλικό από συνεντεύξεις, συναυλίες, γυρίσματα, αλλά και το προσωπικό του αρχείο, καθώς και συνεντεύξεις φίλων και συνεργατών, διαμορφώνεται το πορτρέτο ενός άνδρα εντελώς διαφορετικού από την εκρηκτική περσόνα επί σκηνής: ενός γενναιόδωρου και σκεπτόμενου ανθρώπου, με εξαιρετική αίσθηση χιούμορ και αυτοσαρκασμό και ένα άσβεστο πάθος για τη μουσική. Ο Freddie Mercury άγγιξε τις ζωές εκατομμυρίων οπαδών των Queen και του ίδιου, και αυτή η ταινία αποτελεί μια πραγματική απόλαυση για όλους όσους τον αγάπησαν αλλά και αυτούς που θέλουν να τον γνωρίσουν.

UK, 2012, 107’. Σκηνοθέτης: Rhys Thomas. Παραγωγή: BBC, Eagle Rock Productions. Συμμετέχουν: Freddie Mercury, Peter Freestone, Roger Taylor, David Arnold, Brian May, Jim Beach, Paul Gambaccini, κ.α.

https://youtu.be/arVda4t1et4 

QUEEN: A NIGHT IN BOHEMIA
Οι Queen έδωσαν μία μοναδική συναυλία την παραμονή των Χριστουγέννων του 1975 στο Hammersmith Odeon στο Λονδίνο, η οποία αναμεταδόθηκε ζωντανά μέσα από την θρυλική εκπομπή Old Grey Whistle Test του BBC. Η συναυλία αυτή αποτέλεσε την κορύφωση της πιο συναρπαστικής χρονιάς του συγκροτήματος ως τότε, παρουσιάζοντας μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους , όπως τα “Killer Queen”, “Liar”, “Keep Yourself Alive” and “Now I’m Here” και το θρυλικό “Bohemian Rhapsody” στην πρώτη ζωντανή του εκτέλεση. Η συναυλία αυτή χαρακτήρισε την μετάβαση των Queen από ανερχόμενο συγκρότημα σε μια από τις μεγαλύτερες και σημαντικότερες μπάντες της εποχής αλλά και γενικότερα, και εδώ παρουσιάζεται με ειδική επεξεργασία για μια μοναδική ηχητική εμπειρία.

Η κινηματογραφική εκδοχή της ταινίας, εκτός από τη συναυλία, περιέχει αρχειακό υλικό αλλά και ιδιαίτερα αποκαλυπτικές συνεντεύξεις οι οποίες προβάλονται για πρώτη φορά, με τα μέλη των Queen να μιλούν για την ηχογράφηση του Bohemian Rhapsody, τις διαφωνίες με την δισκογραφική τους εταιρεία και το κλασικό βίντεο του κομματιού, αλλά και για το πώς το “Α Νight At The Opera” εκτόξευσε την καριέρα τους. Σε κανένα άλλο ντοκιμαντέρ δεν έχουν παρουσιαστεί τα πρώτα χρόνια των Queen με τόση λεπτομέρεια.

UK, 2016, 90’. Σκηνοθέτης: Live – Tom Corcoran / Ντοκιμαντέρ – Simon Lupton & Rhys Thomas. Παραγωγή: Queen, Eagle Rock Film. Εμφανίζονται: Queen.

https://youtu.be/JdCzlD9MnIk 

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Προπώληση:
Προπώληση εισιτηρίων στο viva.gr , τηλεφωνικά στο 11876, και στα Seven Spots, Reload Stores, Media Markt και Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης.
https://www.viva.gr/tickets/music/gagarin-205/gimme-shelter-festival/ 

Τιμή Ημερήσιου Εισιτηρίου: 7 ευρώ (προπώληση & ταμείο)
H τιμη ημερήσιου εισιτηρίου ισχύει για κάθε Δευτέρα, για όλες τις προγραμματισμένες προβολές κ.α. εκδηλώσεις της συγκεκριμένης ημέρας.

Special Events & Καλεσμένοι: Κάθε κινηματογραφικό Φεστιβάλ που φιλοξενείται στο Gagarin 205 συνοδεύεται από εκπλήξεις αλλά και ιδιαίτερους καλεσμένους. Έτσι και το Gimme Shelter Film Festival πρόκειται να φιλοξενήσει ανθρώπους οι οποίοι με τις γνώσεις και την εμπειρία τους θα δώσουν τη δική τους ματιά και θα παρασύρουν το κοινό στο υπέροχο rock ‘n’ roll σέλιλοιντ, αλλά και μοναδικούς μουσικούς που με τις εμφανίσεις τους θα κάνουν την συνολική εμπειρία μοναδική.

Χώρος: Ο χώρος διαμορφώνεται ως κινηματογράφος με θέσεις καθήμενων, αλλά μπορεί κάποιος να παρακολουθήσει τις ταινίες και όρθιος σαν να βρισκόταν σε συναυλία. Το Gagarin 205 διαθέτει μπαρ από τα οποία το κοινό μπορεί και κατά τη διάρκεια των προβολών να απολαύσει το ποτό, το αναψυκτικό ή το σνακ του.

Ταινίες: Το Gimme Shelter Film Festival θα παρουσιάσει μουσικές ταινίες παραγωγής της τελευταίας πενταετίας για πρώτη φορά στην Ελλάδα, αλλά και αγαπημένα μουσικά ντοκιμαντέρ.
Όλες οι ταινίες θα προβληθούν με ελληνικούς υπότιτλους.

Gagarin 205 Live Music Space
Λιοσιών 205, Αθήνα / Τηλ: +30 2114112500
www.gimmeshelterfestival.com
info@gimmeshelterfestival.com
Facebook Page
#gimmeshelterfilmfestival
@gimmeshelterfilmfestival

Written by: Sin Radio

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Sin Radio
0%