play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Sin Radio Listen, don't just hear!

ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ

Ο Theodore στην τελετή λήξης του Animasyros 10 // Κυριακή 1/10, Σκαλιά του Δημαρχείου Ερμούπολης, 21:30

today21 Σεπτεμβρίου, 2017

Φόντο
share close

Αμέσως μετά την τελετή λήξης της δέκατης και επετειακής διοργάνωσης του διεθνούς φεστιβάλ animation, ο συνθέτης, performer και πολυοργανίστας Theodore θα προσφέρει ένα μοναδικό οπτικοακουστικό θέαμα, απόλυτα προσαρμοσμένο στον χαρακτήρα και την ταυτότητα του Animasyros.

Με σεβασμό προς την ιστορικότητα του κτιρίου, ο Theodore, σε συνεργασία με την ομάδα που τον πλαισιώνει, έχει σχεδιάσει ένα ειδικά διαμορφωμένο light installation το οποίο, σε συνδυασμό με το στήσιμο των φώτων και του ήχου, αποσκοπεί στην εμψύχωση του κτιρίου του Δημαρχείου Ερμούπολης.

Επηρεασμένες από την φύση των αντιθέσεων μεταξύ φωτός και σκιάς, οι εμφανίσεις του Theodore χαρακτηρίζονται από την εναρμόνιση του ατμοσφαιρικού και κινηματογραφικού ήχου με την σκηνοθεσία των φωτιστικών εγκαταστάσεων.

Με αφορμή την τελετή λήξης του Animasyros 10, η συναυλία του Theodore θα ενσωματώσει στοιχεία της τέχνης του animation μέσω ενός ιδιαίτερου σχεδιασμού σε φώτα και ήχο, επηρεασμένου από τον ιστορικό χαρακτήρα του Δημαρχείου Ερμούπολης. Με αυτό τον τρόπο, θα αναδειχθεί η εντυπωσιακή αρχιτεκτονική του έργου του Ziller, καθώς το παλιό και το κλασικό θα συναντήσει το καινούριο και το μοντέρνο σε μια θεαματική τελετή λήξης!

Το Animasyros είναι 10!

Το Διεθνές Φεστιβάλ + Αγορά Κινουμένων Σχεδίων Animasyros γίνεται 10 χρονών και επιστρέφει για μια πανηγυρική διοργάνωση από τις 27 Σεπτεμβρίου έως την 1η Οκτωβρίου 2017, στην Ερμούπολη, την Άνω Σύρο & την Ποσειδωνία Σύρου, σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Σύρου Ερμούπολης και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Λίγα λόγια για τον Theodore

Ο Τheodore είναι ένας συνθέτης, performer και πολυοργανίστας με αξιοσημείωτη πορεία.
Με τη μουσική του προσδίδει μία ηλεκτρονική post-rock χροιά σε ένα ατμοσφαιρικό, ψυχεδελικό και ambient μουσικό πλαίσιο, αφήνοντας ανοιχτή την πόρτα και στο κλασικό ρομαντισμό.
Στο βιογραφικό του καταγράφονται δύο προσωπικά άλμπουμ (7 και It Is But It’s Not) ενώ αυτές τις ημέρες βρίσκεται στο στούντιο ολοκληρώνοντας τον τρίτο προσωπικό του δίσκο. Κάποια από τα νέα τραγούδια του θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν live όσοι βρεθούν στις συναυλίες που θα δώσει αυτό το καλοκαίρι. Οι live εμφανίσεις του Theodore είναι επιλεκτικές και τόσο ξεχωριστές όσο και οι συνθέσεις του. Έχει παίξει πλάι στους Sigur Ros ως opening act (Ιούνιος του 2016 / Release Athens Festival), στον αρχαιολογικό χώρο στους Στύλους του Ολυμπίου Διός (2015) ντύνοντας μουσικά την ταινία του Buster Keaton ‘The Cameraman’, στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής (2014), στο Fuzz (2016), στο six d.o.g.s και σε διάφορα clubs & φεστιβάλ σε διάφορες πόλεις και νησιά της Ελλάδας και άλλων χωρών (Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Σουηδία).

THEODORE LIVE
Μετά την Τελετή Λήξης του Διεθνούς Φεστιβάλ + Aγοράς Κινουμένων Σχεδίων
Κυριακή 1 Οκτωβρίου
Σύρος
Σκαλιά του Δημαρχείου Ερμούπολης
Ώρα έναρξης: 21:30
Είσοδος Ελεύθερη

Σχεδιασμός και Εκτέλεση Παραγωγής: United We Fly ( https://www.unitedwefly.com/ )

Βαγγέλης Μόσχος: Ηχολήπτης – Σχεδιασμός Παραγωγής
Βαγγέλης Χασιώτης: Ηχολήπτης
Μελίνα Ζερβάκη: Σχεδιασμός Φώτων – Φωτίστρια
Σοφία Παππά (Σκηνογράφος) και Δέσποινα Βιλιώτη (Εικαστικός)

Useful Links
 

Written by: Sin Radio

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Sin Radio
0%