ΕΙΣΟΔΟΣ

ΕΙΣΑΙ ΗΔΗ ΜΕΛΟΣ;

ΕΙΣΟΔΟΣ

Ή είσοδος με social media:

Δεν είσαι ακόμα μέλος;

ΕΓΓΡΑΦΗ
Σtella, Venus Volcanism & In Atlas στο Ρομάντσο (Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018)

Σtella, Venus Volcanism & In Atlas στο Ρομάντσο (Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018)

By / Μουσικη | Live / Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2018 10:31

Σtella
Venus Volcanism & In Atlas
συναυλία

Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018
BIOS Ρομάντσο – Αναξαγόρα 3-5
Είσοδος: 6 ευρώ
Ώρα Προσέλευσης: 21.30

Την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου (στα γενέθλια της Βαλεντίνας Βαγενά) η Σtella επιστρέφει στο Ρομάντσο για μια live εμφάνιση μαζί με Venus Volcanism & In Atlas.

Σtella
Ξεκινώντας από το 2012 με ένα EP και δύο προσωπικούς δίσκους στην Inner Ear Records, που αγαπήθηκαν ιδιαίτερα από ραδιόφωνο και ακροατές, η Σtella θεωρείται πλέον ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ονόματα στην ελληνική pop σκηνή.
Είναι ιδρυτικό μέλος των Fever Kids και, από το 2014, συνεργάζεται με τον παραγωγό NTEiBINT, με τέσσερις κυκλοφορίες στη βελγική Eksimo Recordings. Το Μάρτιο του 2017 συμμετείχε στο South by Southwest Music Festival (SXSW) στο Austin, Texas.
www.stellathemusic.com/

Venus Volcanism & In Atlas
Οι Venus Volcanism & In Atlas είναι το μουσικό σχήμα της Ελληνίδας Venus Volcanism και της Δανής In Atlas. Συναντήθηκαν στην Αθήνα πριν από δύο χρόνια. Έκτοτε, με τη μουσική τους σύμπραξη, προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα περιβάλλον στο οποίο εξερευνούν, αμφισβητούν και επαναπροσδιορίζουν έννοιες όπως ο έρωτας, το μίσος, η ύπαρξη , ο ανθρωπισμός, μέσα από το πρίσμα lo-fi συνθέσεων.
Η μουσική τους περιέχει στοιχεία όπως θέρεμιν, samples, συνθεσάιζερ και φωνητικά. Πρόσφατα κυκλοφόρησαν επίσημα το πρώτο τους κομμάτι Reconstruction, το οποίο συμπεριλαμβάνεται στο δεύτερο Phormix Tape, Light of Consiousness.
https://soundcloud.com/venusvolcanism 
https://soundcloud.com/inatlas

Facebook event εδώ

Please publish modules in offcanvas position.