ΕΙΣΟΔΟΣ

ΕΙΣΑΙ ΗΔΗ ΜΕΛΟΣ;

ΕΙΣΟΔΟΣ

Ή είσοδος με social media:

Δεν είσαι ακόμα μέλος;

ΕΓΓΡΑΦΗ
20 Χρονια ΜΟΝΟ ΓΥΜΝΟ LIVE at CROW CLUB

20 Χρονια ΜΟΝΟ ΓΥΜΝΟ LIVE at CROW CLUB

By / Μουσικη | Live / Τετάρτη, 16 Μαΐου 2018 10:17

Παρασκευή 18 Μαΐου 2018 γιορτάζουμε.

Οι ΜΟΝΟ ΓΥΜΝΟ κλείνουν τα 20 χρόνια παρουσίας τους στην ελληνόφωνη ροκ σκηνή! Μία μεγάλη μέρα για εμάς. 

Θα παρουσιάσουν τραγούδια από την καινούρια τους δισκογραφική δουλειά που κυκλοφόρησε τέλος Φλεβάρη του 2018 «Η Χιονάτη και οι 9 νάνοι», καθώς και τραγούδια από όλη την μέχρι τώρα δισκογραφία τους. Από το 2006 μέχρι σήμερα κατάφεραν να μας δώσουν 8 δίσκους. 89 τραγούδια. Σταθεροί στις απόψεις τους. Δυνατοί και επίμονοι όπως τους έχουμε μάθει τόσα χρόνια. Βήμα στο βήμα σε μια μεγάλη και δύσκολη περπατησιά.

Μαζί τους, φιλοξενούμενοί τους, θα είναι οι εξαιρετικοί Γιώργος & Εύα σε ένα ακουστικό σετ, δύο ιδιαίτερες παρουσίες του χώρου μας. Οι γνωστοί και φίλοι Σάτυροι οι οποίοι και αυτοί θα γιορτάσουν παρέα τα 11 χρόνια παρουσίας τους στη σκηνή μας και οι Dog in style, μία νεοσύστατη και άκρα δυναμική μπάντα!

Παρασκευή 18 Μαΐου 2018 στο CROW CLUB Μιχαλακοπούλου & Σινώπης 27

https://www.facebook.com/CrowClubAthens/?ref=br_rs

Ώρα έναρξης: 21:30’
Είσοδος: 5€
Οι Μόνο Γυμνό είναι:
Νεκτάριος Θεοδώρου: ερμηνεία, ρυθμ. κιθάρα
Λάζαρος Μάρας: σόλο κιθάρα
Νίκος Κουτουλάκης: μπάσο
Ντίνος Τσακίρης: τύμπανα

Δισκογραφία:
2006 cd– Λόγια του γέρου μην ακούς, μα μην τα ξεχάσεις
2011 cd single – Τυφλό κορίτσι
2011 cd – Δική μου η αγάπη, δική μου και η φωτιά
2012 cd – Ανοίξτε τις πόρτες
2014 cd – Δεν είμαστε νούμερα ρε, είμαστε άνθρωποι
2015 cd – Μια πληρωμένη απάντηση
2017 cd – Η αγάπη είναι τραγούδι
2018 cd - Η Χιονάτη και οι 9 νάνοι

Επικοινωνία ΜΟΝΟ ΓΥΜΝΟ:
Facebook: 
https://www.facebook.com/monogymno/
Youtube: 
https://www.youtube.com/channel/UCaDVmeUvr9vaoVrerXXBVxg

Γιώργος & Εύα (ακουστικό σετ)
https://www.facebook.com/giorgosevaband
https://www.youtube.com/channel/UCEqnHF4o330r2JG1dW075mQ

Σάτυροι
https://www.facebook.com/satyrs/
https://www.youtube.com/user/Satyroi2010

Dog in style
https://www.facebook.com/dgnstl/
https://www.youtube.com/channel/UCdo4jNgHFkwVj55dle2D2SQ

Please publish modules in offcanvas position.