play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Sin Radio Listen, don't just hear!

ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ

Οι StarWound και το Faust Bar-Theatre-Arts παρουσιάζουν την EVE στην παράσταση ETERNALLY | 21/1 & 4/2

today15 Ιανουαρίου, 2019

Φόντο
share close

Οι StarWound και το Faust Bar-Theatre-Arts

παρουσιάζουν την EVE στην παράσταση

ETERNALLY

Faust Bar-Theatre-Arts

Δευτέρες 21/01 και 04/02, ώρα: 22.00

Name – like an old affair

Voice – always calm and fair

Face – you just want to share

After dark you can find me everywhere

Οι StarWound  μας συστήνουν την Eve, ένα ονειρικό πλάσμα εγκλωβισμένο στην καθημερινότητά μας. Η Eve είναι όλα όσα θέλεις, είναι όλα όσα ονειρεύεσαι, είναι η  αναπάντεχη ομορφιά μετά το σκοτάδι.

“Πρόσωπα. Πρόσωπα ανθρώπινα. Πρόσωπα μη ανθρώπινα….. αυτά είναι τα καλύτερα! Ποιο να διαλέξω;Και γιατί; Καλύτερα να έχω πολλά, απ’ το να μην έχω κανένα!”

Ακροβατώντας ανάμεσα στα μουσικά κομμάτια των δύο δίσκων των StarWound, η Eve αφηγείται, εκμυστηρεύεται, παραληρεί και αναζητά ένα νέο παρόν.

Ένα μήνα μετά το ντεμπούτο της στη σκηνή, η EVE και το “Eternally”επιστρέφουν στο Faust για δύο ακόμα βραδιές.  Μια rock μουσική παράσταση με στοιχεία σύγχρονου καμπαρέ. Οι στίχοι και τα κείμενα μας μεταφέρουν εσωτερικά στον κόσμο της. Έναν κόσμο σκοτεινό με έντονα συναισθήματα και αλλόκοτα πλάσματα. Εκεί για δύο ώρες θα γνωρίσουμε πως είναι να ζεις σε ένα άλλο σώμα αναπνέοντας στο δικό σου.

Παίζουν:

Κωνσταντίνα Σταυροπούλου / Eve

Πέτρος Μπούρας / Πιάνο

Γιάννης Σταυρόπουλος / Κιθάρα

Γιώργος Κοκκινάρης / Μπάσο

Δημήτρης Αζοράκος / Drums

Σκηνοθεσία – Φωτισμοί: Αντώνης Στελιανέσης

Οργάνωση Παραγωγής: Αναστασία Παπαγεωργίου

Κείμενα: Κωνσταντίνα Σταυροπούλου

Επιμέλεια Κειμένων – Σύλληψη – Ήχος: Νίκος Καραπιπέρης

Δες εδώ το σχετικό video:
https://www.youtube.com/watch?v=eFSj2f21jKI

Faust Bar-Theatre-Arts

Καλαμιώτου 11, Αθήνα

Τηλ Κρατήσεων: 2103234095

Δευτέρα 21/01/2019 και Δευτέρα 04/02/2019

Ώρα έναρξης: 22.00

Γενική Είσοδος 5€ / Καθήμενοι: 7€

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ StarWound

Αγγλόφωνη μπάντα με έδρα την Αθήνα, που μετρά 6 χρόνια ζωής  και που σύστησε στο ελληνικό κοινό τον “rock cabaret” ήχο.  Οι στίχοι τους αποτελούν ένα φιλοσοφικό και κοινωνικό σχόλιο πάνω στην κατάσταση του σύγχρονου ανθρώπου.  Το ντεμπούτο άλμπουμ τους “Miles to Walk”– αναφορά στην ελληνική οικονομική και κοινωνική κρίση, κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2015.

‘Εκτοτε, οι StarWound έχουν συμμετάσχει σε πολλά μεγάλα φεστιβάλ στην Ελλάδα, όπως το “River Party” στο Νεστόριο και τα “Αισχύλεια” στην Αθήνα – καθώς και στο εξωτερικό – CLAE Festival (Λουξεμβούργο) / Culturescapes (Ελβετία) / ColoraFestival (Βέλγιο). Έχουν επισκεφθεί 13 πόλεις σε Ελβετία, Μεγάλη Βρετανία, Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο, για συναυλίες σε σημαντικά τοπικά venues όπως τα “Sounds Jazz Club”, “Jazzcafe Dizzy”, “Jamboree” και “Blues-Sphere”.

Πολλά από τα τραγούδια του άλμπουμ “Miles to Walk” έχουν συμπεριληφθεί στο playlist μεγάλων ραδιοφωνικών σταθμών στην Ελλάδα. Πολλοί ευρωπαϊκοί ραδιοφωνικοί σταθμοί όπως τα “World Radio” (CH), “AraCity” (LX) και “AlmaRadio” (BL) παίζουν τα τραγούδια τους. Οι StarWound ήταν ανάμεσα στις νικήτριες μπάντες του διαγωνισμού “YourBand”, που διοργανώθηκε από την ΕΡΤ. Αρθρα για τους StarWound και συνεντεύξεις με το γκρουπ έχουν δημοσιευθεί σε μια σειρά από σημαντικές εφημερίδες, περιοδικά και websites, όπως: “Jazztime” (CH), “De havenloods” (NL), ‘Jazznu (NL), “Τα Νέα”, “Εφημερίδα των Συντακτών”, “AthensVoice”, “Αvopolis”, κ.α.

Τον Μάρτη του 2018, οι StarWound κυκλοφόρησαν το 2ο studio album τους με τίτλο «So Wrong», που αποτελείται από 8 καινούρια τραγούδια και στο οποίο συμμετέχουν η διεθνής mezzosoprano, AlexandraGravasκαι ο Δώρος Δημοσθένους. Τον Σεπτέμβριο του 2018 πραγματοποίησαν την 2η περιοδεία τους στις Κάτω Χώρες, όπου και το παρουσίασαν.

 

Written by: Sin Radio

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Sin Radio
0%