ΕΙΣΟΔΟΣ

ΕΙΣΑΙ ΗΔΗ ΜΕΛΟΣ;

ΕΙΣΟΔΟΣ

Ή είσοδος με social media:

Δεν είσαι ακόμα μέλος;

ΕΓΓΡΑΦΗ
Το... ξύσαμε με τους MONIE & MONIE CONNIENTE στο Half Note Jazz Club

Το... ξύσαμε με τους MONIE & MONIE CONNIENTE στο Half Note Jazz Club

/ Με τα ματια του θεατη / Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2017 11:06

Είδαμε την παράσταση "Ζωή Ξυστό" μετά μουσικής... του Διογένη Δασκάλου και της 4D... μπάντας του, αφού συνδυάζει τη μουσική, την εικόνα, την κίνηση και τον λόγο ταυτόχρονα. Οι MONIE & MONIE CONNIENTE στο Half Note Jazz Club στην Αθήνα! Η janabet brass comedy band, που για παραπάνω από 20 χρόνια έχει ξεσηκώσει για τα καλά το κοινό της Θεσσαλονίκης, έβαλε στόχο και σκοπό να ταράξει και νερά και του Αθηναϊκού κοινού, για λίγες μόνο παραστάσεις, από 13-16 Οκτωβρίου 2017, κάνωντας απλά αυτό που έχουν σπουδάσει γιατί τους αρέσει και αγαπούν, παίζοντας πνευστά.

Πρωταγωνιστής στη σκηνή, ο ίδιος (ο Διογένης Δασκάλου) και ο σατιρικός, αλλά οπωσδήποτε ο αιχμηρός και καυστικός του λόγος για την πολιτική, την κοινωνία και την επικαιρότητα.

Τα αγγλικά του Τσίπρα, οι γκάφες των Ελλήνων πολιτικών, η γνώμη των Αθηναίων για την Θεσσαλονίκη και τους ανθρώπους της σχετικά με την διασκέδαση, πάντα με την κατάλληλη γλωσσική προφορά και ένα σωρό άλλα θέματα, είναι πηγή έμπνευσης για αυτόν και οι αιτίες και οι αφορμές για να ξεδιπλώσει τον χαρακτήρα του, ως καλλιτέχνης.

Και όλα αυτά με τη συντροφιά της μπάντας του και τη "φωνάρα" της Βίκυς Βογιατζόγλου, όπου τον ακολουθεί και συμμετέχει ζωντανά, όπου χρειάζεται, προσφέροντας όλοι μαζί στους παρευρισκόμενους πολλή μουσική, αστείρευτο γέλιο, άπλετη θετική ενέργεια και τροφή για σκέψη.

IMG 20171015 220909 1 min

Τελικά, τα πιο απλά είναι και τα πιο όμορφα, όταν, όμως, είναι καλά δουλεμένα και ειπωμένα από ταλαντούχους και με έξυπνο χιούμορ ανθρώπους, τότε το αποτέλεσμα είναι καταπληκτικό. Όταν δε "η συνεργασία των ανθρώπων γίνεται όχι από ανάγκη, αλλά από αγάπη", τότε παράγουν ένα έργο με ουσία, σπάνιο και η παράσταση απογειώνεται.

Ένα πετυχημένο "πάντρεμα" του λόγου και της μαγείας της μουσικής.

Είναι παρήγορο στα δύσκολα να περισσεύει η διάθεση, η αγάπη, το χιούμορ και η αλήθεια. Μακάρι όλοι οι χώροι στην πόλη να γέμιζαν με τέτοιες παραστάσεις και προθέσεις.

Περισσότερα εδώ. Συνέντευξη εδώ.

 

Please publish modules in offcanvas position.