ΕΙΣΟΔΟΣ

ΕΙΣΑΙ ΗΔΗ ΜΕΛΟΣ;

ΕΙΣΟΔΟΣ

Ή είσοδος με social media:

Δεν είσαι ακόμα μέλος;

ΕΓΓΡΑΦΗ
Είδαμε την παράσταση 'Αυτός ο αλήτης ο Κοέλιο έχει πάρει πολύ κόσμο στο λαιμό του' στο Θέατρο OLVIO

Είδαμε την παράσταση 'Αυτός ο αλήτης ο Κοέλιο έχει πάρει πολύ κόσμο στο λαιμό του' στο Θέατρο OLVIO

By / Με τα ματια του θεατη / Τετάρτη, 07 Μαρτίου 2018 19:39

Το σύμπαν… συνωμότησε και έτσι πρόσφατα βρεθήκαμε στην παράσταση «Αυτός ο αλήτης ο Κοέλιο έχει πάρει πολύ κόσμο στο λαιμό του». Ήταν μια εργασιακά δύσκολη και ταλαίπωρη για μένα Δευτέρα και κυριολεκτικά σερνόμουν, μη μπορώντας να απελευθερώσω το μυαλό μου από τις εκκρεμότητες και τις υποχρεώσεις του γραφείου... Δεν θα υπήρχε περίπτωση να αντέξω βαριά νοήματα και μεγάλη διάρκεια παράστασης αυτήν την ώρα. Η συγκεκριμένη θεατρική πρόταση προκαλεί μια εύθυμη διάθεση από τον τίτλο της και μόνο· το ευγενικό χαμόγελο στο ταμείο (δυστυχώς όχι κάτι το σύνηθες σε πολλά θέατρα) και τα αναπαυτικά καθίσματα του θεάτρου Olvio, με προδιέθεσαν θετικά και δεν διαψεύστηκα.

Μια φιλόδοξη νεαρή ηθοποιός, που έχει τον Κοέλιο σαν ευαγγέλιο, εισβάλλει γοητευτικά στη ζωή ενός σκηνοθέτη, που είναι στα όρια του να παραιτηθεί από τα όμορφα της ζωής. Τον τρελάνει, τον αγανακτεί, τον βγάζει έξω από τα ρούχα του, μεταφορικά και… κυριολεκτικά. Και μέσα σε όλα αυτά, πανταχού παρών ο… Κοέλιο! Είναι τελικά τόσο… αλήτης; Έχει και τα δίκια του; Ή απλά, είναι μια δικαιολογία για να κάνει κάποιος αυτό που θέλει, αποποιούμενος τυχόν ευθυνών;

Περάσαμε μια ευχάριστη ώρα και κάτι, με το κοινό να γελάει και να διασκεδάζει με το ζευγάρι των Φιλίππα Ταμπάρη και Νίκου Γεωργάκη (που σκηνοθετεί και την παράσταση). Μια κομεντί σχέσεων, χωρίς ιδιαίτερη ανάλυση χαρακτήρων (δεν χρειάζεται κιόλας) και με μοναδικό στόχο να νιώσει ο θεατής ανάλαφρα και να ξεκουράσει τη σκέψη του. Συστήνεται για σένα που θες να ξεχαστείς από τη σκληρή καθημερινότητα και ίσως απλά στο τέλος να μπεις και λίγο στη διαδικασία να σκεφτείς αν τελικά ο Κοέλιο έχει δίκιο ή απλά λέει @%&$(*!

Περισσότερα εδώ.

Please publish modules in offcanvas position.