Μπέττυ Γραμματικοπούλου

  • Περιοχή:

Λίγα λόγια για μένα

Λόγια για μένα (δεν τα λες και λίγα)…

Με λένε Μπέττυ… σαν την γιαγιά μου την Δέσποινα…

Μόνο που μέχρι να με βαφτίσουν κι αυτή ακόμα Μπέττυ με φώναζε…κι ας το είχε κρυφό παράπονο… Την αποζημίωσα με την αγάπη που της είχα… Γέννημα-θρέμα Αθήνας από γονείς Αθηναίους. Αποτέλεσμα αυτού να την πονάω την πόλη μου για τις πολλές πληγές της, αλλά και να την βλέπω όμορφη γιατί, πώς να το κάνουμε, το ωραίο διάχυτο φως της «χρησιμοποιώ» στις φωτογραφίες μου. 

Αγαπώ την ζωή, που την βρίσκω συναρπαστική, παρ όλες τις αναποδιές της, τους ανθρώπους, τα ζώα, την φύση γενικά και την δημιουργική κινητικότητα. Μα πάνω απ΄όλα τη Φωτογραφία. Έτσι έφτασα να συμμετέχω στο Φωτογραφικό Εργαστήρι «ΠΕΡΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ» υπό την διδασκαλία του Φωτογράφου Δημήτρη Λαχανοκάρδη. Δεν μ αρέσει η στασιμότητα και η μιζέρια. Μ αρέσει να πειραματίζομαι και ν΄ακολουθώ μονοπάτια που οδηγούν σε μέρη φωτεινά, που φέρνουν χαρά σ εμένα και τους γύρω μου. Η τάση μου αυτή και η αγάπη μου για την φωτογραφία με οδήγησαν εσχάτως στο Ραδιόφωνο, που όπως προβλέπω πρόκειται να γίνει η δεύτερη αγάπη μου, για να μπορέσω να μοιράζομαι μαζί σας εικόνες, απόψεις,σκέψεις που με διακατέχουν ως άτομο και ως καλλιτέχνη. Σεμνά και ταπεινά, γιατί έχουμε να κάνουμε με κολοσσούς της τέχνης αυτής.
Στις εκπομπές μας θα παίρνουμε γεύση από την σοφία τους και από την μαγεία της τέχνης τους και έχοντας τα μάτια και την καρδιά ανοιχτά θα προσπαθούμε να φέρουμε το μυαλό, την καρδιά και το μάτι…στην ίδια ευθεία.
Κι όλα αυτά με την συνοδεία της μουσικής που θα μας αγγίζει…

Παραγωγός στην εκπομπή:

Επιστροφή στο πρόγραμμα

Please publish modules in offcanvas position.