Δώρα Ζήκου

  • Περιοχή:Αθήνα, Ελλάδα

Λίγα λόγια για μένα

Ακολουθώντας τα φώτα της πόλης, προσπαθώντας να πιάσω τον σφυγμό της μέσα από βραδυνές περιπλανήσεις στον κόσμο της μουσικής. Η μουσική ήταν πάντα για εμένα ένας τρόπος έκφρασης, ένα μέσο επικοινωνίας, η ανάσα σε κάθε βήμα που έκανα. Μέσα από αυτήν ταξιδεύω σε κόσμους ονειρικούς, με μελωδίες και στίχους με νόημα που απαντούν σε κάθε μου γιατί. Πάντοτε με ενδιέφερε να μεταδώσω τα συναισθήματα που έχω, κάθε φορά που ακούω ένα μουσικό κομμάτι, να έρθω σε επαφή με τον ακροατή, να μοιραστώ μαζί του τις σκέψεις μου και τα συναισθήματά μου.

Από το ροκ της δεκαετίας του '60 μέχρι και σήμερα, με νότες blues και soul, θα μεταφέρω τη δική μου εικόνα για κάθε μουσικό κομμάτι, κάθε ιστορία που κρύβεται πίσω από κάθε τραγούδι. Ανήσυχη, επικοινωνιακή και με αγάπη για τον ακροατή, θα ακολουθήσουμε τα φώτα της πόλης για ένα δίωρο μέσα από δρόμους γεμάτους συναίσθημα άλλοτε εκρηκτικό και άλλοτε ονειροπόλο.

Οδηγός μου η αγάπη για τη μουσική και η ανθρώπινη επικοινωνία. Είσαι έτοιμος να με ακολουθήσεις; Εδώ.. στα φώτα της πόλης.

Επιστροφή στο πρόγραμμα

Please publish modules in offcanvas position.