ΕΙΣΟΔΟΣ

ΕΙΣΑΙ ΗΔΗ ΜΕΛΟΣ;

ΕΙΣΟΔΟΣ

Ή είσοδος με social media:

Δεν είσαι ακόμα μέλος;

ΕΓΓΡΑΦΗ
Athens Atman Association: Workshop- Tantric Sex|Μοντέρνα Σεξολογία και η Ανατολική Τέχνη του Έρωτα

Athens Atman Association: Workshop- Tantric Sex|Μοντέρνα Σεξολογία και η Ανατολική Τέχνη του Έρωτα

By / Σεμινάρια | Λοιπές Δράσεις / Τρίτη, 15 Μαΐου 2018 11:34

Αθηναϊκή Ένωση Atman
Workshop - Tantric Sex
Μοντέρνα Σεξολογία και η Ανατολική Τέχνη του Έρωτα
Σάββατο 26 Μαΐου 2018

Η Αθηναϊκή Ένωση Atman, πιστοποιημένο παράρτημα της Διεθνούς Ομοσπονδίας Γιόγκα και Διαλογισμού Atman, διοργανώνει το Σάββατο 26 Μαΐου ένα μοναδικό workshop για το Ταντρικό Σεξ με τίτλο «Μοντέρνα Σεξολογία και η Ανατολική Τέχνη του Έρωτα» και με εισηγητές τους δύο ιδρυτές της σχολής και καταξιωμένους Εκπαιδευτές την Julia Kolozsvari και τον Louka Dourtoureka.

Η Julia Kolozsvari Συγγραφέας, Εκπαιδεύτρια, Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης και Θεραπεύτρια του Σεξ και ο Loukas Dourtourekas Δάσκαλος και Επιμορφωτής της Hatha, της Integral-Esoteric και της Tantra Yoga, θα μας οδηγήσουν μέσα από ένα εξάωρο workshop στο πνευματικό μονοπάτι του να λες «ναι» στη ζωή και σε όλες τις πτυχές της.

Κατά την διάρκεια αυτού του workshop, το οποίο απευθύνεται σε όλους τους ενήλικες ανεξάρτητα με τον αν έχουν σχέση ή όχι, οι δυο μέντορες θα σας βοηθήσουν εξερευνήσετε την Ταντρική οπτική γωνία του ερωτισμού και θα σας προσφέρουν πολύτιμα βασικά εργαλεία για να βελτιώσετε και να εμπλουτίσετε την ερωτική εμπειρία. Παράλληλα θα σας προσδώσουν και θα ενισχύσουν τον προσωπικό σας «μαγνητισμό» και θα επιτείνουν την ερωτική ικανοποίηση. Επιπλέον θα σας επισημάνουν τον τρόπο να ενεργοποιήσετε τους Μύες του Περινέου και να βρείτε τις Εσωτερικές πτυχές που σχετίζονται με τον «σεξουαλικό κύκλο ανταπόκρισης» και τις τεχνικές του Ταντρικού οργασμού και τέλος θα σας μάθουν τις Ταντρικές θεραπευτικές σεξουαλικές στάσεις και τα οφέλη τους.

Μέρος του workshop είναι βασισμένο στα βιβλία: Modern Sexology and the Oriental Art of Lovemaking | The Perineum Muscles | Their Erotic Tantric and Taoist Secrets της Εισηγήτριας Julia Kolozsvari

Facebook Page
https://www.facebook.com/AthensAtmanAssociation/
Event Facebook
https://www.facebook.com/events/2166883753544315/

Πληροφορίες
Workshop: Tantric Sex - Μοντέρνα Σεξολογία και η Ανατολική Τέχνη του Έρωτα
Σάββατο 26 Μαΐου 2018
Διάρκεια: 12:00 - 18:00
Περιορισμένος αριθμός θέσεων
Κόστος: 50,00€
Ισχύουν ειδικές τιμές για ανέργους και ζευγάρια
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο +30 6980199253

Αθηναϊκή Ένωση Atman
Μιχαλακοπούλου 84 & Λαοδικείας 9-11- Ιλίσια, Αθήνα
4ος όροφος (Πίσω από το Νοσοκομείο Αλεξάνδρα)
Στάση Μετρό Μέγαρο Μουσικής
Τηλ. επικοινωνίας: +30 6980199253
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
http://yoga-tantra-athens.org/

Please publish modules in offcanvas position.