Η Galerie δημιουργών δίνει βήμα σε νέους δημιουργούς και ερμηνευτές!

Η Galerie δημιουργών δίνει βήμα σε νέους δημιουργούς και ερμηνευτές!

By / Σεμινάρια | Λοιπές Δράσεις / Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2018 10:23

Η Galerie δημιουργών δίνει βήμα σε νέους δημιουργούς και ερμηνευτές!

Ζούμε σε μία χώρα που όλοι μας έχουμε αισθανθεί την αδυναμία στήριξης αξιοκρατικά, νέων, ελπιδοφόρων και κυρίως ποιοτικών καλλιτεχνικών προσπαθειών. Έτσι, μέσα από τον ρόλο μου ως καλλιτεχνικά υπεύθυνη στην Galerie δημιουργών και μαζί με τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων του χώρου Τάσο Ιωάννου, παίρνουμε την πρωτοβουλία της παραχώρησης μίας Τετάρτης κάθε μήνα, του άρτια εξοπλισμένου και καταξιωμένου στην συνείδηση των καλλιτεχνών και των θαμώνων του, χώρου μας, σε νέους δημιουργούς, συγγραφείς, ποιητές, κ.α έτσι ώστε να παρουσιάσουν το έργο τους.

Ανοίγοντας την πόρτα μας, ευελπιστούμε να σταθούμε αρωγοί στις πρώτες δυσκολίες που συναντά ένας δημιουργός στην προσπάθεια του να επικοινωνήσει το έργο του όντας ακόμα «άγνωστος και μη επώνυμος κατά το σύστημα».

Mπορείτε να στείλετε δείγμα του έργου σας και να δηλώσετε την επιθυμία σας να συμμετέχετε στα παρακάτω emails: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟ ΕΡΓΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ

Ευελπιστούμε να βγουν στο φως σημαντικές καλλιτεχνικές προσπάθειες !

Please publish modules in offcanvas position.