ΘΕΑΤΡΟ ΑΡΧΕΛΑΟΥ | ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ 11 & 18.11

ΘΕΑΤΡΟ ΑΡΧΕΛΑΟΥ | ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ 11 & 18.11

By / Θεατρο | Performance / Πέμπτη, 08 Νοεμβρίου 2018 11:26

Ο ΧΡΥΣΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ & Η ΝΕΡΑΪΔΟΓΟΡΓΟΝΑ
ΤΗΣ ΑΝΔΡΙΑΝΗΣ ΜΠΑΡΤΣΩΤΑ
Τα μηλαράkια
της Apple Productions παρουσιάζουν την
παιδική διαδραστική παράσταση
''Ο ΧΡΥΣΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ &
Η ΝΕΡΑΪΟΔΟΓΟΡΓΟΝΑ''

Η σκηνοθεσία - κείμενο και οι χορογραφίες είναι της Ανδριανής Μπαρτσώτα, η πρωτότυπη μουσική είναι του μουσικοσυνθέτη Νίκου Ξένου και τα υπέροχα σκηνικά του Χρήστου Ανδριόπουλου.

Πρόκειται για μία παιδική διαδραστική παράσταση που εξάπτει ιδιαίτερα την παιδική φαντασία, με παιχνίδια επιμορφωτικά και πολύ μουσική και χορό από την θεατρική ομάδα ΤΑ ΜΗΛΑΡΑΚΙΑ.

Για παιδιά από 3 έως 11 ετών!!!

Στην παράσταση θα γνωρίσουμε:
την Αγγελίνα τον άγγελο του παραμυθιού, την Χρυσανέμη, τον μάγο Αρζάν, την νεράιδογοργόνα και φυσικά τον Χρυσό πρίγκιπα Ιάσωνα.

Λίγα λόγια για το έργο:
Ο πρίγκιπας Ιάσωνας και η πριγκίπισσα Χρυσανέμη πρόκειται για δύο νεαρά παιδιά που μας αποδεικνύουν πως με τη δύναμη της φιλίας μπορούν να νικήσουν κάθε εμπόδιο.

Η Αγγελίνα ο καλός άγγελος του παραμυθιού μας ξετυλίγει το παραμύθι και γίνεται φύλακας για τους δύο μικρούς μας φίλους.

Η περιπέτεια ξεκινά με την εμφάνιση του μάγου Αρζάν που με δόλεια μέσα κερδίζει την εμπιστοσύνη της μικρής πριγκίπισσας Χρυσανέμης και την οδηγεί σε ένα μαγικό νησί το Αρζανιστάν. Η νύχτα έρχεται και τη μεταμορφώνει σε γοργόνα ενώ τη μέρα σε ένα μαγεμένο ξωτικό. Η Αγγελίνα μάταια παλεύει με το ξακουστό μάγο Αρζάν. Ο Ιάσωνας όμως αναζητώντας την Χρυσανέμη φθάνει στο Αρζανιστάν και ελευθερώνει τη φίλη του. Η περιπέτεια των δυο ηρώων βρίσκει τη λύση μέσα από ένα υπέροχο μαγικό ταξίδι που ξετυλίγεται με την βοήθεια των μικρών μας φίλων!

Η ΓΙΑΓΙΑ ΤΗΣ ΑΤΑΞΙΑΣ
ΤΗΣ ΑΝΔΡΙΑΝΗΣ ΜΠΑΡΤΣΩΤΑ
Τα μηλαράkια
της Apple Productions παρουσιάζουν την
παιδική επιμορφωτική παράσταση
''Η ΓΙΑΓΙΑ ΤΗΣ ΑΤΑΞΙΑΣ''

Η σκηνοθεσία - κείμενο είναι της Ανδριανής Μπαρτσώτα, η πρωτότυπη μουσική είναι του μουσικοσυνθέτη Νίκου Ξένου και τα υπέροχα σκηνικά του Χρήστου Ανδριόπουλου.

Πρόκειται για μία παιδική διαδραστική παράσταση με πολύ πολύ μουσική, χορό και γέλιο από την θεατρική ομάδα ΤΑ ΜΗΛΑΡΑΚΙΑ.

Για παιδιά από 3 έως 11 ετών!!!

Στην παράσταση θα γνωρίσουμε:
την άτακτη Τουριμπούμ, το αστείο ξωτικό Φεγγαρομπούλη, την νεράιδα Ουρανοκατέβατη, την μαριονέτα Τικ τάκ και φυσικά την γιαγιά της αταξίας!!!!

Λίγα λόγια για το έργο:
Η γιαγιά της αταξίας δεν είναι μία συνηθισμένη γιαγιά. Έρχεται όπου υπάρχουν άτακτα παιδιά και τα διδάσκει πως να γίνουν πιο φρόνιμα, μέσα από τα παθήματα της άτακτης Τουριμπούμ. Η Τουριμπούμ πρόκειται για έναν πολύ χαρισματικό παιδί με ένα όμως μικρό ελάττωμα την αταξία!! Η άτακτη Τουριμπούμ ξεπηδά στη σκηνή μέσα από το παραμύθι της γιαγιάς!

Η γιαγιά αποφασίζει να τον μεταμορφώσει στο πιο υπάκουο παιδί του κόσμου και της χαρίζει μια μαγική φλογέρα θέτοντας όμως έναν και μοναδικό όρο ‘’να παίζει μουσική μόνο δύο φορές τη μέρα!’’

Μέσα από τη φλογέρα ζωντανεύουν υπέροχα πλάσματα όπως το ξωτικό ο Φεγγαρομπούλης, που με το φεγγαρόπλοιο του μας ταξιδεύει στους πιο αστείους πλανήτες και η νεράιδα Ουρανοκατέβατη που μας μαγεύει με τη μουσική και τα παιχνίδια της.

Η Τουριμπούμ όμως δεν ακούει τη συμβουλή της γιαγιάς και παίζει για τρίτη φορά με τη φλογέρα της και τότε μεταμορφώνεται σε άγαλμα! Μάταια προσπαθεί να ξεφύγει γιατί για να ελευθερωθεί από τη μαγική φλογέρα θα πρέπει να μάθει το δεκάλογο του φρόνιμου παιδιού! Μήπως τα παιδιά σας είναι πολύ άτακτα; Μην ανησυχείτε έρχεται η ΓΙΑΓΙΑ ΤΗΣ ΑΤΑΞΙΑΣ!!

Please publish modules in offcanvas position.