play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Sin Radio Listen, don't just hear!

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ | ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Ο Σκοπός Ζωής στην Παγκρήτια Έκθεση στηρίζει το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Πειραιά

today8 Ιουλίου, 2020

Φόντο
share close

Πιστός στο καθήκον του να στηρίζει τις τοπικές κοινωνίες, ο φιλανθρωπικός οργανισμός “Σκοπός Ζωής” (www.skoposzois.gr) συμμετέχει για 2η συνεχόμενη χρονιά στην Παγκρήτια Έκθεση στο Πασαλιμάνι, 11-19 Ιουλίου, με σκοπό την στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Πειραιά.

Στο περίπτερο με αριθμό 14 θα βρείτε χειροποίητες δημιουργίες των εθελοντών μας και με τις επιλογές σας θα στηρίξετε το έργο μας, προκειμένου να προσφέρουμε τρόφιμα και δωροεπιταγές στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Πειραιά.

Η εκδήλωση τελεί υπό την Αιγίδα του “Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων”.
Σχετικά με την Παγκρήτια Έκθεση
Όλα είναι έτοιμα για την νέα διοργάνωση της έκθεσης τοπικών προϊόντων και υπηρεσιών «Κρήτη: Η Μεγάλη Συνάντηση Τοπικά Προϊόντα & Γεύσεις Ελλάδας».

Η 19η διοργάνωση, θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη φορά στο Πασαλιμάνι, στον Πειραιά, από το Σάββατο 11 Ιουλίου έως και την Κυριακή 19 Ιουλίου 2020.

Η έκθεση θα ανοίξει τις πύλες της για το κοινό, το Σάββατο στις 11 Ιουλίου 10.00 το πρωί.
Τα εγκαίνια και ο αγιασμός, θα πραγματοποιηθούν την ίδια ημέρα, στις 19:00 το απόγευμα.

Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης για όλες τις ημέρες που θα φιλοξενηθεί στο Πασαλιμάνι, θα είναι από τις 10:00 το πρωί έως και τις 21:00 το βράδυ.

Εννέα ημέρες, δεκάδες παραγωγοί από την Κρήτη αλλά και από την υπόλοιπη Ελλάδα, θα βρεθούν στην καρδιά του Πειραιά με τα εξαιρετικής ποιότητας τοπικά προϊόντα τους.

Λάδι, ελιές, μέλι, ρακί, ρακόμελο, κρασί, τυριά,παξιμάδια, απάκια, λουκάνικα, ξεροτήγανα, σφακιανόπιτες, παραδοσιακά ζυμαρικά, βιολογικοί χυμοί, βότανα, αλόη, προϊόντα χαρουπιού, ξηροί καρποί, παραδοσιακά γλυκά και μαρμελάδες, λουκουμάδες είναι μερικά από τα μοναδικής ποιότητας και γεύσης προϊόντα που οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν τη δυνατότητα να γευτούν και να προμηθευτούν, σε εξαιρετικές τιμές, απευθείας από τους παραγωγούς τους.

Την έκθεση επισκέπτονται ιδιώτες αλλά και επιχειρηματίες,στελέχη μικρότερων ή μεγαλύτερων επιχειρήσεων με στόχο τη σύναψη συνεργασιών με παραγωγούς και μεταποιητές.
Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του ΕΟΤ και του Δήμου Πειραιά.

Η «Κρήτη η Μεγάλη Συνάντηση» πλέον αποτελεί θεσμό και έχει ήδη πραγματοποιήσει 18 μεγάλες διοργανώσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Πάτρα που στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία.

Αναλυτικές πληροφορίες για την έκθεση μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της www.pagritiaekthesi.gr ή καλώντας στα τηλέφωνα: 2810-213318, 6932-430433.

H έκθεση θα διεξαχθεί τηρώντας αυστηρά όλους τους υγειονομικούς κανόνες για την προστασία εκθετών και καταναλωτών από τον Covid 19.

9 ημέρες η καρδιά των τοπικών προϊόντων θα χτυπά δυνατά στο Πασαλιμάνι!

Ένα ταξίδι γεύσης, μουσικής και πολιτισμού σας περιμένει!

Αγνά τοπικά προϊόντα απευθείας από τους παραγωγούς!

Με ελεύθερη είσοδο.

 

Written by: Sin Radio

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Sin Radio
0%